Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği 4. Olağan Genel Kurulu, 16 Aralık Cumartesi Günü, saat 14.00'te Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Siyaset dünyasının, iş dünyasının ve vatandaşların yoğun katılımıyla, bir şölen havasında düzenlenen olağan genel kurulda ESAĞDER Başkanı Cemil Nazlı güven tazeledi. Başkan Cemil Nazlı, tek aday olarak girdiği seçimde yeninden başkanlığa seçildi. Bunun yanında dernek yönetiminde yeni isimler bu genel kurul sonrasında yerlerini aldı.

Cemil Nazlı; "Cumhuriyetin 100. yılında 100 yönetici mottosuyla yola çıktık"

ESAĞDER Başkanı Cemil Nazlı, derneğin 4. Olağan Genel Kurulu'nun yalnızca başkanlık seçimiyle sınırlı bir amacının olmadığını, derneğin bine yakın üyesinin olduğunı ve bu sayıyı artıracaklarını da vurguladı. Nazlı ayrıca, “Derneğimiz bu kongre ile Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 yönetici ile yoluna devam edecek ve yepyeni bir başlangıç yapacak." dedi.

ESAĞDER'de yeni yönetimde başkanlar belli oldu

Eskişehir Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği 4. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçim sonrasında Cemil Nazlı dernek başkanlığı görevine devam ederken ESAĞDER Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığına Metin Öztürk ve Disiplin Kurulu Başkanlığına Mehmet Şerif Karaca seçildi.

ESAĞDER kongresine siyasilerin büyük ilgisi vardı

Eskişehir Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği 4. Olağan Genel Kurulu'na siyaset dünyasından yoğun ilgi vardı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, İbrahim Arslan ve Jale Nur Süllü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Emre Genç, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan aday adayları Süleyman Ekşi ve Murat Özcan, AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan aday adayları Ahmet Sivri ve Pınar Turhanoğlu gibi birçok siyasetçi ve yerel yönetici ESAĞDER 4. Olağan Genel Kurulu'na katılım gösterdi ve Ağrılı hemşehrilerine destek verdi.