Haber: Buğrahan Doğangil

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta sezonun ilk yarısını lider olarak tamamlayan Eskişehirspor, maddi anlamda çok zor günler geçiren, puan cetvelinde alt sıralarda bulunan ve yeni bir kadro ile ligin ikinci yarısında mücadele eden bir başka Eskişehir temsilcisi Eskişehir Demirspor’u konuk etti.

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda 4 Şubat Pazar gübü 14.00’te başlayan mücadelede maç boyu Eskişehirspor’un hakimiyeti hissedildi. Maça hükmeden ve Eskişehir Demirspor’a hiç fırsat vermeyen EsEs bu önemli mücadeleyi 6-0 gibi farklı bir skorla kazanmayı bildi.

Eskişehirspor’a Eskişehir Demirspor karşısında galibiyeti getiren goller; Dakika 2, 26 ve 57’de Ercan Kuruçay, dakika 69 ve 76’da Sergen Şakirler ve dakika 45’te ilk kez bir resmi maçta Eskişehirspor forması giyen Ahmet Sezer’den geldi.

Kırmızı Şimşekler bu galibiyet ile bu haftayı da lider tamamlamayı garantiledi. Eskişehirspor önümüzdeki hafta ise ligden çekilen Kozlu Bld. maçından da hükmen 3 puan alacak. Eskişehirspor böylece ligin ikinci yarısına 6 puan ile rahat bir başlangıç yapmış olacak.