Vali Azmi Çelik ve eşi Emel Çelik, son yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesi gereğince görev yerleri değişen vali yardımcıları ve kaymakamlar için veda yemeği düzenledi.

Eskişehir’de 6 aydır valilik yaptığını ama bundan önce de ilimizde 2 yıl vali yardımcılığı görevinde bulunduğunu bildiren Vali Çelik, programda yaptığı kısa konuşmada, “Değerli meslektaşlarımla her zaman uyum içeresinde çalıştık. Umut ediyorum bundan sonra gittiğiniz yerlerde daha da mutlu olursunuz. Ben ve eşim hepinize bundan sonraki yaşantınızda ve mesleki hayatınızda başarılar diliyor, yeni görevlerinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Tayin olan vali yardımcıları ve kaymakamlar adına konuşan Vali Yardımcısı Abidin Ünsal da, 10 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısından duyduğu üzüntüyü belirterek, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diledi. Yaklaşık bir yıldır Eskişehir’de görev yaptığını hatırlatan Vali Yardımcısı Ünal, yaşadığı güzel anılarını programa katılanlarla paylaştı. Eskişehir’in yaşanılabilir bir şehir olduğunu kaydeden Vali Yardımcısı Ünal, görev yaptığı süre içerisinde kendine yardımcı olan bütün herkese teşekkür etti. Mekândan ziyade, mekânı güzel kılanın iyi insanlar olduğunu dile getiren Vali Yardımcısı Ünal, herkesten helallik isteyerek, kendi üzerindeki hakları da helal ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Çelik ve eşi Emel Çelik, görev yerleri değişen Vali Yardımcıları Abidin Ünsal’a, Dr. Ömer Faruk Günay’a, Ali Çetin’e, İsmail Küreci’ye, Günhan Yazar’a, Hamdi Bilge Aktaş’a ve Kaymakamlar Abdullah Selim Parlar’a, Enver Özderin’e, Selçuk Haskırış’a, Mehmet Zaid Doğu’ya, Ertuğrul Avcı’ya ve eşlerine ilimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.