CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir Oto Center’ı ziyaret ederek, otomobil alım- satımı yapan site esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi,  Anayasa referandumunda ‘Hayır’ çağrısını yineledi. Çakırözer, “Bu bir parti seçimi değil. 16 Nisan’da vereceğimiz ‘Hayır’ ile demokrasimizi, Cumhuriyetimizi korumuş olacağız. Geleceğimize hep birlikte sahip çıkacağız” dedi.

EKONOMİ HUKUK DEVLETİYLE DÜZELİR

Oto Center sitesinde bulunan esnafları ziyaret eden Çakırözer, esnafla sohbet etti, ‘Hayır’ için destek istedi. Esnaf ekonomideki gidişatın bir an önce düzelmesini talep ederken, CHP’li Çakırözer, “ Ekonomi parlamenter rejimin bypas edileceği, ülkenin tek adam yönetimine götürüleceği bir rejim değişikliğiyle düzeltilemez. Ekonomideki krizden, durgunluktan kurtulmanın, iyileşmenin temel şartı hukuk devletini pekiştirmekten geçer. Ekonomideki gidişatın düzelmesi için tek adam yönetimine değil, hukuk devletine, adalete ihtiyaç var” dedi.

HEP BİRLİKTE HAYIR DİYELİM

Anayasa değişikliği paketine ilişkin kaygılarını Oto Center esnafıyla paylaşan Çakırözer, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda yurttaşın ülkenin rejimini, geleceğini oylayacağını söyledi.  Çakırözer, “ Bu bir parti seçimi değil. Sizler bu Anayasaya değişikliği paketine ‘Hayır’ dediğiniz zaman Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’a ya da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Hayır’ demeyeceksiniz. Tek adama ‘Hayır’ demiş olacaksınız. Önümüze getirilen bu değişiklik paketi ile tüm yurttaşlar freni olmayan bir kamyona binmiş oluyoruz. Nereye gideceği belli olmayan bir kamyon, sonu belli olmayan bir yolculuk... Ülkemizin geleceği, çocuklarımıza, torunlarımıza bırakacağımız bir Türkiye için gelin 16 Nisan’da hep birlikte ‘Hayır’ diyelim” dedi.