Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Es Tv'nin konuğu oldu. Programa konuk olarak Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı'da katıldı. Es Tv'de Gazeteci Sadi Seda'nın sunduğu "Eskişehir Gündemi" programına katılan Başkan Gündoğan, Mahmudiye Belediyesi'nin projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sadi Seda'nın sorularını yanıtlayan Başkan Gündoğan, ilk olarak göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği hizmetleri ve devam eden projelerini anlattı. Belediye olarak yürütülen çalışmaları anlatan Başkan Gündoğan, yeni dönemde uygulamaya koyacakları projeler hakkında bilgi verdi.

Mahmudiye'nin çağdaş ve marka ilçe hedefi ile yola çıktıklarını ve bu hedef doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Gündoğan, göreve geldiğinde ilk olarak belediye hizmet binası tadilatı ve atıl durumda olan düğün salonu tadilatını gerçekleştiğini ifade etti.

Gündoğan, Esgaz ile görüşerek 7 ay gibi kısa sürede doğalgaz çalışmaları tamamlanmasının ardından vatandaşların evlerinde doğalgaz kullanımına başladığını, sosyal belediyecilik anlamında bölge halkı için gezi turları ile bağlama ve gitar kursu açıldığını, çevre temizliğine önem vererek ilçe merkezi ve mahallelerde dahil çöp konteynerlerinin alındığını, foseptik çukuru haline gelen ve ilçe içerisinden geçen Seydi suyu deresinin ıslahını tamamlandığını, belediye araç filosunun güçlendirildiğini, Kadın El Sanatları Atölyesi ve kadınlar için kütüphane açıldığını, İsmetpaşa Mahallesinde yeni içme suyu sondaj kuyusu açıldığını, Mahmudiye'de yapımı başlayan ve seneye tamamlanacak olan alt yapı kanalizasyon çalışmalarını anlattı.

Başkan Gündoğan ayrıca, "Mahmudiye ilçemizde önemli yere sahip olan atçılık, zengin tarım çeşitliliği, tarihi ve tüm doğal güzellikleri ile tanımaya çalışıyoruz. Tanıtım faaliyetlerinin yanında Mahmudiye'de çağdaş, modern ve mutlu insanların yaşadığı huzurlu bir ilçe haline getirmek için 2017 yılında da yatırımlarımızı hayata geçireceğiz" dedi.