Yürüme ve konuşma engelli Tuğçe Düz, kendisi ve 14 engelli arkadaşının resim sergisine CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’i sosyal medya mesajıyla davet etti. Tuğçe ile facebook üzerinden mesajlaşarak randevulaşan Çakırözer dün Kanatlı AVM’deki sergiyi ziyaret ederek, resimleri yapan engelli öğrencilerle bir araya geldi.  

Valilik ve Halk Eğitim Desteğiyle açılan kurslara katılan engelli öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Çakırözer, “Resimler çok anlamlı ve çok güzel. Onun kadar güzel olan da sevgili Tuğçe kardeşimin eserlerini duyurmak, göstermek için bana facebook üzerinden erişmiş olmasıdır. Bravo Tuğçe diyorum. Nazik daveti için, kendisi ve arkadaşlarının emeklerini bizlere tanıtmak için gösterdiği olağanüstü çabayı takdir ediyorum. El ele, sevgiyle her türlü engelin aşılabildiğini bizlere gösterdi” dedi.

Yürüme ve konuşma engelli Tuğçe Düz, kendisi ve 14 engelli arkadaşının resim sergisine CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’i sosyal medya mesajıyla davet etti. Tuğçe ile facebook üzerinden mesajlaşarak randevulaşan Çakırözer dün Kanatlı AVM’deki ‘Engelsiz bir Yaşam İçin El Ele’ isimli sergiyi ziyaret ederek, resimleri yapan engelli öğrencilerle bir araya geldi.  

Bedensel, zihinsel, işitme ve görme engelli 14 kursiyerin bir araya gelerek açtığı resim sergisini engelli öğrenciler ve öğretmenleri eşliğinde gezen Çakırözer, Engelliler Koordinasyon Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi’ne ve öğretmenlere gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.

BRAVO TUĞÇE!

Çakırözer, “Sevgili kardeşim Tuğçe Düz’ün davetiyle 14 arkadaşıyla birlikte Kanatlı Alışveriş Merkezi’nde açtıkları ‘Engelsiz bir yaşam için hep birlikte el ele’ resim sergisine katılmaktan çok mutluyum. Tuğçe, Emre, Nadide ve tüm diğer arkadaşlarının yaptıkları resimler çok güzel. Öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkararak onların sanata olan ilgisini daha da arttıran Halk Eğitim sorumlumuz Sibel Çelik Ünal ile öğretmenimiz Emine Yılmaz’a da teşekkürler. Tabi evlatlarımızın özverili ailelerine de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Tuğçe’nin kendisine ulaşmak için gösterdiği çabayı anımsatan Çakırözer, “Sevgili Tuğçe kardeşimin kendisi ve arkadaşlarının eserlerini duyurmak için bana facebook üzerinden erişme çabasını da ayrıca kutluyorum. Bravo Tuğçe diyorum. El ele, sevgiyle her türlü engelin aşılabildiğini bizlere gösterdi. Daveti ve emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

TEŞEKÜR  DE SOSYAL MEDYADAN

Konuşamayan Tuğçe Düz, sergi sonrasında yine sosyal medya üzerinden mesaj atarak Çakırözer’e teşekkürlerini iletti. Eskişehir Kanatlı AVM’de sergilenen resimler Cumartesi (25 Şubat) gününe kadar gezilebilecek.