31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım sürerken, Memleket Partisi'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı da belli oldu. Genç siyasetçi Uzman Klinik Psikolog Salih Eskici, partisinin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu öğrenildi.

Eskişehir'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak olan Salih Eskici, halka yönelik projelerini önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacak.

Öte yandan, Memleket Partisi adaylarını bu hafta içinde açıklaması bekleniyor.

Salih Eskici Kimdir?

Eskici, 06.05.1995 tarihinde Eskişehir’de dünyaya geldi. İlkokul eğitimini 30 Ağustos İlköğretim okulunda, ortaöğretim eğitimini Milli Zafer İlköğretim okulunda, lise eğitimini ise Eskişehir Atatürk Lisesi’nde tamamlayıp ardından İstanbul Arel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünden mezun oldu. 2017 yılında askerlik vazifesini yedek subay olarak Sivas’ta icra etti.

Salih Eskici, Akademik olarak yüksek lisans eğitimi İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji bölümünde devam etti ve Klinik Psikolog ünvanına sahip oldu. Mesleki hayatı Bursa Özel Mimar Sinan Bakım Merkezinde ilerledi ve kurum psikoloğu olarak çalıştı. Yaklaşık 300 yataklı merkezde bireysel ve grup görüşmeleri gerçekleştirdi. 2020 yılında memleketi Eskişehir’e dönüş sağladı ve kurucusu olduğu Yaşam Psikolojik Danışmanlık Merkezi’ni kurdu. 3 yıldır yaklaşık 3000 hasta tedavi etti ve halen daha devam ediyor.