Spor

Anadolu Üniversitesi Afyonkarahisar'a kazanarak veda ediyor

Abone Ol

Gelecek sezon TFF 3. Lig'de Eskişehir'i temsil edecek ve kulüp tarihinde ilk kez profesyonel liglerde yer alacak Anadolu Üniversitesi ikinci etap kamp çalışmalarını bugün tamamlıyor. 7 Ağustos itibari ile Afyonkarahisar'da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü 18 Ağustos Cuma yani bugün Afyonkarahisar kampını bitiriyor. Anadolu Üniversitesi ikinci etap kampı sürecinde tam 4 hazırlık maçı oynadı ve yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlandı.

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü bu sezonki ilk hazırlık maçını 9 Ağustos Çarşamba günü TFF 2. Lig temsilcisi İnegölspor ile oynadı. Kamptaki son hazırlık maçını ise dün akşam 19.00'da TFF 3. Lig'in iddialı ekiplerinden Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynayan temsilcimiz sahadan 2-1'lik sonuç ile galip ayrılmayı başardı. Anadolu Üniversitesi aldığı bu sonuç ile ikinci etap kamp çalışmalarını galibiyetle noktalamış ve Afyonkarahisar'a kazanarak veda etmiş oldu. Anadolu Üniversitesi - Ayvalıkgücü Belediyespor maçını tribünde takip edenler arasında kulüp başkanı Galip Özsarı da vardı.

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü ikinci etap kamp çalışmaları sonrasında üçüncü etap kampı için yeniden Eskişehir'e dönecek. 9-10 Eylül 2023 haftasında başlayacak TFF 3. Lig öncesinde Anadolu Üniversitesi son hazırlıklarını Eskişehir'de tamamlayacak.