Spor

Anadolu Üniversitesi SK komşuda hazırlık maçına çıkıyor

Abone Ol

Eskişehir'in TFF 3. Lig'deki temsilcisi Anadolu Üniversitesi Spor Kulubü, teknik direktör Sertaç Gezer ve ekibi nezaretinde üçüncü etap kampına 22 Ağustos'ta başladı. Son etap kampını Eskişehir'de geçirecek olan Anadolu Üniversitesi'nin kamp dönemi boyunca iki hazırlık maçı yapacağı bilgisi daha önce açıklanmıştı. Anadolu Üniversitesi'nin üçüncü etap kampında yapacağı ilk hazırlık maçının detayları netlik kazandı.

Anadolu Üniversitesi SK hazırlık maçı için komşuya gidiyor

Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi ilk hazırlık maçını 26 Ağustos Cumartesi günü Kütahya'da oynayacak. TFF 3. Lig'de yer alan ve geçtiğimiz sezonda Eskişehirspor'un rakibi de olan Belediye Kütahyaspor ile Anadolu Üniversitesi özel maçta karşı karşıya geliyor. Kütahya'da oynanacak hazırlık maçının başlama saati ise 17.00 olarak belirlendi.

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü'nde teknik direktör Sertaç Gezer'in Belediye Kütahyaspor maçında genç ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. Takımdaki rotasyon oyuncularına kendilerini gösterme fırsatı sunmayı planlayan Sertaç Gezer'in alternatifli bir kadro ile Belediye Kütahya maçına çıkma ihtimali oldukça yüksek.

Aynı zamanda TFF 3. Lig'in başlamasına çok az süre kalmasından dolayı, as oyuncularını sakatlığa kurban vermek istemeyen iki ekibin de farklı kadrolar ile sahada olması bekleniyor.