Spor

Anadolu Üniversitesi'nin hazırlık maçı programı belli oldu

Abone Ol

Haber: Buğrahan Doğangil

2023-2024 sezonunda tarihinde ilk kez TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Anadolu Üniversitesi ilk etap kamp çalışmlarını Eskişehir'de tamamladı. 7 Ağustos Pazartesi günü itibariyle ikinci etap kamp çalışmaları için Afyonkarahisar'da toplanan A takım futbolcuları ve teknik ekip kampa hızlı bir başlangıç yaptı. Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı kampın ilk günün keyifli bir antrenman ile tamamladı.

Eskişehir'i TFF 3. Lig'de temsil edecek Anadolu Üniversitesi'nin Afyonkarahisar kampıı 18 Ağustos Cuma günü yapılacak antrenmanla birlikte sona erecek. Anadolu Üniversitesi bu dönemde 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Planlanan bu 4 hazırlık maçında Teknik Direktör Sertaç Gezer önderliğindeki teknik ekip takımın sezon öncesi durumunu gözlemleme fırsatı bulacak. Afyonkarahisar'da oynanacak hazırlık maçları Anadolu Üniversitesi'nin yaz hazırlık dönemindeki ilk hazırlık maçları olacak.

4 Hazırlık maçının tarihi netleşti

Anadolu Üniversitesi Afyonkarahisar kampı dahilinde 9 Ağustos (yarın), 11 Ağustos, 14 Ağustos ve 17 Ağustos tarihlerinde 4 farklı takımla hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Şimdilik Anadolu Üniversitesi'nin hazırlık maçını oynayacağı tarihler net görünüyor.  Temsilcimizin hazırlık maçı yapacağı ekiplerin ise şu anda ikisi netleşmiş durumda.

Anadolu Üniversitesi'nin kesinleşen maçları şu şekilde;

* Anadolu Üniversitesi - İnegölspor / 9 Ağustos Çarşamba Saat 19.00

* Anadolu Üniversitesi - Tokat Erbaaspor / 11 Ağustos Cuma

Anadolu Üniversitesi'nin 14 Ağustos ve 17 Ağustos'ta oynayacağı kalan iki hazırlık maçında ise Ayvalıkgücü Belediyespor, Ankara Demirspor ve Bornovaspor FK gibi ekiplerden ikisiyle karşılaşması bekleniyor. Şimdilik son iki hazırlık maçında karşılaşılacak rakiplerde değişiklik olma ihtimali şimdilik mevcut. İlerleyen günlerde o maçların da programının netleşmesi bekleniyor.