Yaşam

Avukat Elife Çetintaş köşe yazılarıyla Eskişehir Haber26'da

Abone Ol

Avukat Elife Çetintaş kimdir?

Avukat Elife ÇETİNTAŞ, 1973 Eskişehir doğumludur. 1999 yılında  İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde hukuk eğitimine başlamıştır. Hukuk fakültesinden 2004  yılında mezun olmuştur. 2005 senesinde yapmış olduğu avukatlık stajının ardından 2006 yılında avukatlık hayatına başlamıştır.

Çalışma hayatında  birçok bankanın vekilliğini yapmış olan Avukat Elife ÇETİNTAŞ, 2015 yılında T.C. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Eğitimi ve Sertifikası alarak arabulucu olarak da faaliyetlerine devam etmiştir.

Av. Elife ÇETİNTAŞ Eskişehir Barosu’na kayıtlı avukat ve arabulucu olarak görev yapmaktadır.

Eskişehir Avukat Elife ÇETİNTAŞ 17  yıllık meslek hayatında uzmanlaşmayı temel alan sistemi, yılların tecrübesine dayalı geniş iş tecrübesi , nitelikli ve profesyonel çalışma ekibi ile ile birçok farklı alanda müvekkillerine avukatlık, danışmanlık ve arabuluculuk olmak üzere çok yönlü hizmetvermektedir. Her türlü hukuki konuda gerek bireylere, gerek kurum ve kuruluşlara mükemmellik anlayışı ile uluslararası standartlarda etkin ve çözüm odaklı avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmetleri sunmayı prensip edinmiştir. 

Eskişehir Avukat Elife ÇETİNTAŞ’ın temel prensibi uzmanlık alanlarına giren dava ve uyuşmazlıklarda müvekkillerine doğru, etkin ve hızlı çözüm yolları sunmaktır. Uyuşmazlıkların her seviyesinde stratejik adımların atılmasında ve alternatif çözüm yollarının belirlenmesinde müvekkillerine en kaliteli hizmeti sunarak başarılı sonuçlar elde etmek öncelikli hedefidir.