Spor

Büyük potansiyele sahip genç yıldız Eskişehirspor'da

Abone Ol

2023-2024 sezonu hazırlıklarına başlayan Eskişehirspor sezon öncesi transfer çalışmalarına da nokta koymak üzere. Yönetimden bugün yapılan açıklamayla transferin Eskişehirspor için %95 oranında tamamlandığı basına bildirildi. Teknik direktör İbrahim Baş'ın raporları doğrultusunda kadroya bir iki genç isim katarak transferi bitirmeyi hedefleyen Eskişehirspor'un sezon açılış antrenmanında denemeye alınan genç oyuncular dikkat çekti.

Genç oyuncular arasında bir isim oldukça öne çıktı. Daha önce dünya devi Barcelona'nın seçmelerine katılan ve Barcelona tarafından seçilen, hatta 2 yıllık sözleşmeye imza atan Muhammet Kaan Sermisakçi Eskişehirspor forması giymeye çok yakın. 2005 doğumlu futbolcu TFF'nin BAL'da uyguladığı genç oyuncu kotasına da büyük katkı sağlayacağı için İbrahim Baş bu transfere olumlu bakıyor. Eskişehirspor'dan henüz resmi açıklama gelmese de Kaan Sermisakçi'nin gelecek sezon için Eskişehirspor ile anlaşması bekleniyor.

2005, Adıyaman doğumlu genç yıldız 10 yaşında sokaklarda futbol oynarken keşfedildi. Barcelona tarafından seçilen Kaan Sermisakçi bir dönem Barcelona'nın İstanbul'daki tesislerinde çalışmalarını sürdürdü. O dönemde Barça ile 2 yıllık sözleşme imzlayan Kaan Sermisakçi daha sonra İspanya'da oynama fırsatı bulamadı. 2014 yılında Adana Demirspor Kaan Sermisakçi'ya "filiz lisans" çıkararak genç yıldız adayını altyapısına dahil etti. Uzun zaman Adana Demirspor altyapsında yer alan Kaan Sermisakçi son olarak RAMS Başakşehir forması giyiyordu. Kaan Sermisakçi büyük potansiyle sahip halen 18 yaşında bir yıldız aadayı olarak Eskişehirspor'a BAL'da büyük katkı sağlayabilir. Kaan Sermisakçi ile Eskişehirspor arasında resmi imzanın atılması bekleniyor.