Olay, Hamamyolu Caddesi üzerinde bulunan Çarşı Camii’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yatsı namazını kılan bir vatandaş, namaz sonrası cami içerisinde uyuyakaldı. Cemaatin camiden ayrılmasının ardından cami görevlileri kapıları kilitleyince, şahıs içeride mahsur kaldı.

112’yi Arayarak Yardım İstedi

Bir süre sonra içeride yalnız kaldığını fark eden vatandaş, 112 Acil Servis hattını arayarak yardım istedi. Olay yerine kısa sürede gelen bekçi ekipleri, cami kapısının kilidini açarak şahsı dışarı çıkardı.

Kimlik Kontrolü Yapıldı, Serbest Bırakıldı

Cami dışına çıkarılan şahsın kimlik bilgileri kontrol edildi ve üst araması yapıldı. Herhangi bir olumsuzluğa rastlanmaması üzerine vatandaş serbest bırakıldı. Olayın ardından herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı bildirildi.