Siyaset

CHP Sivrihisar'ın yeni ilçe başkanı Faruk Ertaş oldu

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir'de ilçe kongrelerine devam ediyor. Geçtiğimiz gün Sivrihisar'da yapılan kongrede tek liste ile girilen seçimde Faruk Ertaş, CHP Sivrihisar'ın yeni ilçe başkanı oldu.

CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer'inde katıldığı kongreye il başkanı Recep Taşel, ilçe başkanları ve çok sayıda partili de katıldı.

Kongre sonrası açıklamada bulunan Milletvekili Jale Nur Süllü, "Cumhuriyet Halk Partisi Sivrihisar İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Sivrihisar İlçe Kongresi'nde göreve seçilen Başkanımız Faruk Ertaş ve yönetim kurulunu kutluyor, yeni dönemde başarılar diliyorum. Önceki dönem görev alan Sivrihisar İlçe Başkanımız Tahsin Turan ve yönetim kuruluna emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Habil Dökmeci'den Başkan Ertaş'a tebrik mesajı

Kongreye katılan bir diğer önemli isim ise Habil Dökmeci, oldu. 2019 yerel seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tarafından parti meclisi kararıyla CHP Sivrihisar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan ancak İYİ Parti ile yapılan ittifak sonucu adaylığı geri çekilen Habil Dökmeci'de kongrede hazır bulundu.

Dökmeci, resmi sosyal medya hesabından yeni seçilen ilçe başkanını tebrik etti. 

Habil Dökmeci, tebrik mesajında; "CHP Sivrihisar ilçe başkanlığı görevine seçilen kardeşim Faruk Ertaş'ı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. İlçemizin geleceğini belirleyecek yerel seçimler öncesinde çok önemli bir görev üstlenen Ertaş'a başarılar diliyorum. Sivrihisar'ımıza ve partimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.