Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir temsilcileri Eskişehir Demirspor ve Yunusemrespor, Eskişehirspor ile birlikte bu sezon Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele veriyor. Ancak iki Eskişehir temsilcisi için de işler sezon başından beri iyi gitmiyor. Ekonomik sorunlar ve kadroda istikarsızlık sorunları ile sürekli gündeme gelen iki Eskişehir temsilcisi amatörde transfer sezonun kapandığı 15 Kasım'a kadar kadrolarında değişikliğe gitse de sezon başından beri yaşadıkları kötü kaderi değiştiremediler.

demirspor-19

Eskişehir'in köklü camiası Demirspor BAL 6. Grup'ta 6 hafta sonunda puan alamadı ve ligden çekilen Kozlu'dan sonra sondan ikinci basamakta, 0 puan ile yer alıyor. Eskişehir Demirspor 6. Grup'un 6. haftasında, bugün saat 14.00'te evinde ağırladığı Karandeniz Ereğlispor'a 2-0 mağlup olarak mağlubiyet serisini 6 maça çıkardı.

yunusemrespor-8

Bir diğer temsilcimiz Yunusemrespor da bugün yine 14.00'te başlayan mücadelede, deplasmanda Çilimli Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu. Krizlerle boğuşan Yunusemrespor da ilk hafta Kırşehir GSH'yi yenerek aldığı 3 puan dışında başka puan elde edemedi. Yunusemrespor 6 hafta sonunda grupta 3 puan ile 14 takım arasında 11. basamakta yer alıyor.