Spor

Dev maça saatler kala karaborsa mesaisi devam ediyor

Abone Ol

2024 UEFA Avrupa Şampiyonası elemelerinde D Grubu'nda yer alan ve 9 puanla lider olan Türkiye bugün kritik bir maça çıkıyor. Saat 21.45'te grubun beşinci maçında Ermenistan'ı Eskişehir'de ağarlayacak olan A Milli Takım bu kritik maçı mutlak kazanmayı hedefliyor. Grupta 9 puanla lider olan Türkiye için çok önemli olan bu maça Eskişehir ev sahipliği yapıyor.

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanacağı daha önce açıklanan mücadelenin biletleri ise piyasaya çıkar çıkmaz, büyük oranda tükendi. Eskişehirliler ve Eskişehirspor taraftar grupları bu nedenle maça bilet bulamamaktan şikayet etti. Hatta Eskişehirspor tribübleri maç biletlerinin sponsorlara peşkeş çekildiğini ve Eskişehirlilerin bu durumda mağdur bırakıldıkları için maça gitmeyeceklerini açıkladı. TFF bu konu ile ilgili herhangi bir yorumda bulunmazken, yine de bu akşam oynancak Türkiye - Ermenistan maçında tribünlerin büyük oranda dolu olması bekleniyor.

Maça ilgi yoğun: Biletler karaborsada!

Eskişehirliler ve Eskişehirspor taraftarı maça bilet bulamamaktan yakınırken, dev mücadeleye saatler kala sosyal medya üzerinden karaborsacıların mesaisi devam ediyor. Maç biletlerini TFF "Kırmızı Üyeler"in öncelikle alma ve bir kişinin en fazla iki bilet alma hakkına sahip olmasına karşın karaborsanın önüne geçilememiş gibi görünüyor.

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından olan Facebook üzerinde bir grupta Türkiye - Ermenistan maçı biletleri karaborsadan satılıyor. TFF tarafından 200, 300 ve 400 TL olarak açıklanan bilet fiyatlarına karşın karaborsada bir kale arkası biletin fiyatı 1250 TL'ye kadar çıkmış durumda. Fırsatçılar bu maçı da es geçmeyerek taraftarın bilet bulma uğraşlarından istifade etmek için her yolu deniyor.

İşte söz konusu pazarlığa dair o fotoğraf!