Spor

Eren Altıntaş Eskişehirspor'a para kazandırarak ayrıldı

Abone Ol

Bir süredir Corendon Alanyaspor'a transfer olacağı konuşulan Eskişehirspor'un genç yeteneği Eren Altıntaş'ın, Eskişehirspor yönetiminin resmi sosyal medya hesaplarından 5 Ağustos Cuma günü yaptığı ayrılık açıklmasıyla transferi kesinleşmişti. Transferin resmiyeti ise 7 Ağustos Pazartesi günü oyuncunun Corendon Alanyaspor ile atacağı imzaya kalmıştı.

İmza gerçekleşmeden sözleşmenin detayları ve Eskişehirspor'a Eren'in ne kadar bonservis kazandıracağı ise belli olmamıştı. Eren'in dün itibariyle Alanyaspor'a resmi imzayı atmasıyla transferin detayları da ortaya çıktı.

Eskişehirspor altyapısından yetişen 19 yaşındaki yıldız futbolcu Eren Altıntaş yeni kulübü Alanyaspor ile 5 yıllık bir kontrat imzaladı. Eskişehirspor'un kasasına ise bu transferden 2.000.000 (İki milyon) Türk Lirası girmiş oldu. Eren Altıntaş da Eskişehirspor'un yaşadığı bu zor günlerde takımına para kazandırarak ayrılan futbolcular kervanına katıldı. Son derece yetenekli bir futbolcu olan Eren Altıntaş'tan gelir elde ederek genç futbolcu ile yollarını ayıran Eskişehirspor böylece finansal anlamda küçük de olsa bir nefes aldı.

Eren Altıntaş Corendon Alanyaspor forması ile Süper Lig'de boy gösterecek. Eskişehirspor gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olsa da Onur Arı ve Eren Altıntaş'ı Süper Lig'e göndermeyi başardı. Tarihte eşine az rastlanan bu olay altyapının kulüpler için ne denli önemli olduğunu da bir kez daha herkese gösterdi.