Siyaset

Erman Gölet, CHP'den aday adayı oldu

Erman Gölet, CHP'den Odunpazarı Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Abone Ol

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler yaklaşırken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) aday adaylığı süreci bugün sona erdi. Eskişehir'in merkez ilçeleri ve kırsal ilçelerinden birçok isim aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Odunpazarı Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Kazım Kurt'un yanı sıra, toplam 5 isim aday adaylığı başvusunda bulundu. Bu isimler arasında yer alan Erman Gölet, dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri oldu.

Erman Gölet, geçmişte 2000 - 2008 yılları arasında Odunpazarı Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı olarak görev yapmış bir isim. 

Erman Gölet, aday adaylığı başvurusu ile ilgili resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Gölet, yaptığı paylaşımda; "CHP İl Başkanlığımıza, Odunpazarı Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurumu yaptım. Eskişehir’e hizmet için hazırım, varım. Yolumuz açık olsun." dedi.

CHP'den Odunpazarı Belediye başkanlığı için aday adayı olan isimler şöyle; Kazım Kurt, Erman Gölet, Ayhan Kavas, Navi Makaroç ve Ertan Koşarsoy.