Her yıl milyonlarca açık öğretim öğrencisine önlisans ve lisans eğitimi şansı sunan Eskişehir Anadolu Üniversitesi sınavsız ikinci üniversite kayıtları 16 Temmuz 2024 tarihinde başladı. İşte, son kayıt tarihi.

Anadolu üniversitesi sınavsız ikinci üniversite kayıtları son tarihi ne zaman?

2024 – 2025 Eğitim Öğretim yılında sınavsız ikinci üniversite eğitimi almak isteyen kişiler, 18 Ekim 2024 Cuma akşam 17:00 ‘ a kadar üniversitenin resmi web sayfası üzerinden başvuru yapabiliyor olacak.

Yalnızca online başvuru kabul eden üniversite, onlarca lisans ve ön lisans bölümünü ikinci üniversite okumak isteyen kişilere açtı. Peki, sınavsız ikinci üniversite kayıt olma şartları neler?

eskisehir-anadolu-universitesi-sinavsiz-ikinci-universite

Sınavsız ikinci üniversite başvurma şartları

Eğer siz de Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde sınavsız ikinci üniversite şansınızı kullanmak istiyorsanız, şu eğitim şartlarını karşılıyor olmalısınız:

·         Bir üniversitede örgün egitim öğrencisi olmak,

·         Bir üniversitede uzaktan egitim öğrencisi olmak,

·         Bir üniversitenin lisans ya da ön lisans bölümünden mezun olmak,

·         Bir açık öğretim fakültesi bölümünden mezun olmak.

Anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesi öğrencileri sınavsız ikinci üniversiteye kaydolabilir mi?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi olanlar mezun olmadan ikinci bir bölüm için başvuramazlar. Fakat başka bir üniversitenin açık öğretim fakültesi bölümlerinden birinde egitim alıyorsanız, Anadolu Üniversitesi sınavsız ikinci üniversite başvurusu yapabilirsiniz.

Online Kayıt İçin Tıklayınız