Eskişehirliler bir soğuyan bir ısınan havalardan şaşkına dönmüşken; Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan 28 Eylül 2024 Eskişehir hava durumu detayları sevindirdi. Peki,  bugün Eskişehir’de hava nasıl olacak? İşte, detaylar. 

Müdürlük tarafından paylaşılan bilgilere göre 28 Eylül Cumartesi günü Eskişehir’de havanın güneşli geçmesi bekleniyor.

Eskişehir’de 28 Eylül Hava Durumu

Soğuk havalara alışkın olan Eskişehirliler, bu hafta sonu piknik yapabilecek gibi görünüyor. Bugün en yüksek sıcaklık değerinin 30 derece olması beklenirken; en düşük değerin ise 10 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Eskişehir’i Ziyaret Etmek İsteyenler İçin Tam Zamanı

Eskişehir, hem yurt içi hem de yurt dışı kaynaklı ziyaretçi çeken bir mega kent. Türkiye’nin en sevilen eğlence mekanlarına da sahip olan Eskişehir günü birlik turların da gözde mekanlarından biri. Siz de güneşli bir sonbahar gününde Eskişehir’i gezmek istiyorsanız, 28 Eylül 2024 tam da size göre bir tarih.

Eskişehir’de Yarın Hava Nasıl Olacak? 29 Eylül Hava Durumu

Eskişehirlileri 29 Eylül Pazar günü güneşli bir hava bekliyor. Sabah saatlerinde 13 ile 14 derece arasında değişmesi beklenen hava sıcaklığı, öğlen saatlerinde 31 dereceye kadar ulaşıyor. Yani, Eskişehir bu hafta sonu tam da kıvamında olacak gibi. Bize de keyifli vakitler dilemek düşüyor.

Mutlu hafta sonları…