Spor

Eskişehirspor 2023-2024 sezonunu açıyor

Abone Ol

2023-2024 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor, sezon öncesi hazırlık dönemine "start" veriyor. Yaz transfer döneminde birçok oyuncuyu kadrosuna katan ve BAL için çok güçlü bir kadro kuran Eskişehirspor sezon öncesi transferi %90 oranında tamamladı. Eskişehirspor'un lig başlayana kadar 2-3 genç oyuncuyu daha kadrosuna katarak transferi noktalaması bekleniyor.

Kadro büyük oranda şekillenirken artık sıra Eskişehirspor'un yeni sezon hazırlıkları için yeşil sahalara inmesine geldi. Eskişehirspor futbolcuları ve İbrahim Baş önderliğindeki teknik heyet 9 Ağutos Çarşamba günü itibariyle Eskişehir'de bir araya geliyor.  Hocasıyla, futbolcusuyla oldukça yeni bir takım olan Eskişehirspor yarın ilk kez bir araya gelecek ve resmi olmasa da yeni sezonun "start"ı verilmiş olacak.

Eskişehirspor'un teknik direktör İbrahim Baş gözetiminde ilk antrenmanı ise 11 Ağustos Cuma günü yapılacak. Böylece Eskişehirspor sezon öncesi hazırlıkları için resmen yeşil sahalara inmiş olacak. 11 Ağustos'ta başlayacak ilk etap kamp döneminin ne zaman biteceği, ikinci etap kamp dönemi ile ilgili detaylar ve hazırlık maçları ile ilgili gelişmeler ise henüz Eskişehirspor yönetimi tarafından açıklanmadı. Birkaç gün içerisinde bu konular ile ilgili detayların da kamuoyuna duyurulması bekleniyor.