Spor

Eskişehirspor Eskişehir Demirspor maçına hazır

Abone Ol

Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor Teknik Direktörü İbrahim Baş ve Eskişehirspor Sportif Direktörü Özgür Gedik kritik sezon ve Eskişehir Demirspor maçı öncesinde basın ile bir araya geldi. Eskişehir Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen basın buluşmasında İbrahim Baş hem yeni sezon hem de Eskişehir Demirspor maçı ile ilgili açıklamalar yaptı. Ayrıca basının sorularına da yanıt verdi. 

Eskişehirspor Bölgesel Amatör Lig'de diğer Eskişehir temsilcileri olan Eskişehir Demirspor ve Eskişehir Yunusemrespor ile aynı grupta yer alıyor. Eskişehirspor ilk maçında Eskişehir'in bir diğer güzide ekibi Eskişehir Demirspor karşısına çıkıyor. Maç yarın (cuma) saat 20.00'de Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda Eskişehir Demirspor ev sahipliğinde oynanacak.

İbrahim Baş: "Sezon sonunda hedef şampiyonluk"

Teknik Direktör İbrahim Baş daha önceki açıklamalarında da olduğu gibi yolun sonunda şampiyonluk hedeflediklerini söyledi. Bu doğrultuda sezona iyi başlamanın önemine vurgu yapan İbrahim Baş Eskişehir Demirspor maçıyla sezona 3 puan alarak girmek istediklerini de dile getirdi. İlk 6 maçın sezon için çok önemli olduğunu da söyleyen İbrahim Baş 3 puan serisine Demirspor ile başlamak istediklerini ifade etti.

İbrahim Baş BAL'da her gurubun zorlu olduğunu ve tek maç ile şampiyon olmak gibi bir durumun olmadığını ve her maçın  önemli olduğunund da altını çizdi. Eskişehirspor'un yarın sahaya mutlak 3 puan parolası ile çıkması bekleniyor.

Eskişehirspor'da Eskişehir Demirspor maçı öncesinde, geçen sezondan cezalı olan Doğukan Bülbül dışında tam manasıyla eksik bulunmuyor. Sakatlıklarını yeni atlatan Kerem Eryılmaz ve Ferit Özler'in ise bu maçta riske edilmemesi bekleniyor.