Spor

Eskişehirspor Fabrika miniklere futbol sevgisi aşılıyor

Abone Ol

Eskişehirspor'un çocuklara futbol sevgisi ve Es Es sevgisi aşılamak, çocukları okul dışı dönemde bir sosyal aktivite içine dahil etmek için ortaya koyduğu Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulu'nda çalışmalar 22 Temmuz tarihinde başlamıştı. Eskişehirsspor'a yeni yıldızlar kazandırma adına da önemli bir proje olan Eskişehirspor Fabrika'da çalışmalar bu sıcak havalara rağmen aralıksız devam ediyor.

Uzman eğitmenler, antrenörler gözetmenliğinde miniklerin futbol eğitimi Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol tesislerinde sürüyor. Bir yandan futbol oynayan bir yandan sosyalleşen çocuklar aynı zamanda Eskişehirspor sevgisiyle doluyor. Çalışmaların Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde sürmesi miniklerin Eskişehirspor'a aidiyetini ve sevgisini de artırıyor.

Eskişehirspor'un zorlu bir süreçten geçtiği bu günlerde, Eskişehirspor Fabrika gibi çocuklara ve gençlere yönelik futbol okullarının çalışmaları, şehrin geleceği olarak görülen çocukların Eskişehirspor'a olan tutkusunu kaybetmemesi adına çok daha fazla önem taşıyor. Bu doğrultuda Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulu'nun bir futbol akademisi olması dışında Eskişehirspor sevgisine ve Eskişehirsporluluk bilincine sahip yeni bir neslin ortaya çıkmasında önermli bir rolü olduğunu söylemek de mümkün.

Eskişehirspor Fabrika projesinin uzun yıllar boyunca devam etmesi hem şehrin futbolu hem de Eskişehirspor'un geleceği adına oldukça önemli.