Spor

Eskişehirspor hazırlık dönemine nokta koydu

Abone Ol

Haber: Buğrahan Doğangil

2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmeye hazırlanan temsilcimiz Eskişehirspor yeni sezon hazırlık dönemine bugün nokta koydu. Es Es artık maç haftası hazırlıklarına başlamak için yeniden toplanacak.

Eskişehirspor son etap kamp çalışmalarını bugün yaptığı sabah antrenmanı ile tamamladı. Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik heyet 2 günlük aranın ardından 9 Ekim Pazartesi günü yeniden bir araya gelecek. 16.00'da Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol tesislerinde toplanacak takım 17.00'de ise akşam antrenmanına çıkacak. Böylece Es Es ilk hafta karşılaşmasının hazırlıklarına başlamış olacak.

Eskişehirspor Sportif Direktörü Özgür Gedik'ten edinilen bilgilere göre yeni sezon öncesinde Eskişehirspor kadrosunda eksik bulunmuyor. Sakatlıkları olan Kerem Eryılmaz ve Ferit Özler'in sakatlıkları iyileşmiş durumda. Eskişehirspor ilk hafta hazırlıklarına tam kadro çıkacak.

BAL 2023-2024 fikstürü bugün belli oluyor

Eskişehirspor'unn 2023-2024 sezonunda oynayacağı maçların fikstür çekimi bugün yapılacak. Es Es ilk hafta kiminle oynayacak bu konu merakla beklenirken genel olarak fikstürün nasıl şekilleneceği de kritik sezonda ekibimiz için önemli olacak. BAL 6. Grup'ta mücadele edecek Eskişehirspor'un grubunda Eskişehir Demirspor ve Eskişehir Yunusemre Spor da yer alıyor. Fikstür çekimi Eskişehirspor ile birlikte 2 temsilcimizi de yakından ilgilendiriyor.

Eskişehirspor "Medya Günü" düzenleyecek

Eskişehirspor yönetimi ve teknik heyetinin aldığı karar doğrultusunda, yeni sezon öncesinde hem takımı hem de teknik heyeti basın ile buluşturma ve şehri Eskişehirspor ile kavuşturma adına bir medya günü etkinliği düzenlenecek. Eskişehirspor Sportif Direktörü ÖzgürGedik bir aksilik olmadığı takdirde 10 Eylül Salı günü bu etkinliğin düzenleneceğini söyledi. Etkinlik ile ilgili detayların ise bugün yarın kulüpten açıklanması bekleniyor.