Spor

Eskişehirspor ikinci etabın startını verdi

Abone Ol

Temsilcimiz Eskişehirspor 2023-2024 sezonu öncesinde ilk kamp çalışmalarına 11 Ağustos'ta başlamıştı. Takımın birbiri ile kaynaşması, yeni transferlerin takıma katılması ve fizik-kondüsyon yüklemesi ile geçen ilk etap çalışmaları sonrası birinci etap kampına nokta koyan Eskişehirspor 4 günlük aranın arından ikinci etap kampı için yeniden bir araya geldi.

Teknik patron İbrahim Baş nezaretinde, ikinci etap kamp çalışmaları için Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bir araya gelen Eskişehirspor kampın ilk antrenmanına dün akşam 18.00'de çıktı. Eskişehirspor'un ikinci etap kamp çalışmaları ilk etaptan farklı olarak taktik antrenmanlar ve hazırlık maçları ile geçecek gibi görünüyor.

Eskişehirspor ikinci etap kampında 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor

İkinci etap kamp çalışmaları kapsamında şimdilik 4 hazırlık maçı yapmak isteyen Eskişehirspor'da teknik ekip ve yönetimin bu maçlar ile ilgili çalışmaları sürüyor. Eskişehirspor'un 27, 30 Ağustos ve 2, 5 Eylül tarihlerinde 4 hazırlık maçı oynaması planlanıyor. Eskişehirspor ilk iki hazırlık maçını büyük ihtimalle profesyonel lig ekipleri ile oynayacak. Detayların kısa süre içinde belli olması bekleniyor.

Eskişehirspor kampında yeni yüzler

İkinci etap kampı dün itibariyle başlarken en dikkat çekici konulardan biri de İbrahim Baş'ın raporları doğrultusunda kampa katılan yeni isimler oldu.  2005 doğumlu, Eskişehirspor altyapısında yetişen hücumcu Ayhan Taş kampta yer alan en dikkat çekici isimlerden biri oldu. Eskişehirspor'un özkaynaklarından yetişen futbolcuyu kamp kadrosunda gören taraftarlar durumdan oldukça memnun.

Ayhan'ın yanı sıra üç genç futbolcu daha kampın ilk gününde antrenmana çıktı. 2002 doğumlu kaleci Adem Ağaoğlu, yine 2002 doğumlu hücum oyuncusu Ferit Özler de Eskişehirspor antrenmanında yer aldı. Kampa katılması beklenen diğer genç hücum oyuncusu Koray Ege Sağım ise sürpriz bir şekilde Çorluspor'a imza attı.

Eskişehirspor'un bugünkü çalışmalarında ise Mevlüt Çavuşoğlu'nun yaptığı jest ile Eskişehirspor'a kazandırılacağı daha önce açıklanan, Corendon Alanyaspor'dan genç futbolcular Arda Kartal ve Berke Çelik'in katılması bekleniyor. İki genç oyuncunun bugünden itibaren Eskişehirspor kampına dahil olacağı bilgisi mevcut.