Spor

Eskişehirspor öğrenciler ile kucaklaştı

Abone Ol

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca başta olmak üzere yöneticiler, teknik ekip ve futbolculardan oluşan Eskişehirspor kafilesi Eskişehir'de faaliyet gösteren Yeni Yol Okulları'nı ziyaret etti. Yüzlerce öğrenciyle bir araya gelen Eskişehirsporlu yöneticiler ve futbolcular harika görüntülere imza attı. Adeta Eskişehirspor'un yeniden doğuş meşalesinin yakıldığı organizasyonda okul öğrencileri Eskişehirspor'a büyük ilgi gösterdi. 

Tezahüratlar ile futbolculara yeni sezon öncesi moral aşılayan öğrenciler Eskişehirspor'a en zor günlerinde destekklerini esirgemediklerini bu yolla gösterdiler. Aynı zamanda okul yönetimi de daha önce planlanan etkinliğe öğrencilerin Eskişehirspor ürünleri giyerek gelebileceklerini ve üniforma yerine Eskişehirspor lisanslı ürünleri ile bugün özelinde okula gelinebileceğini açıklamıştı. Yeni Yol Okulları yönetiminin bu girşimi ile bugün okul siyah-kırmızı renklere boyandı.

Eskişehirspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular da Yeni Yol Okulları öğrencilerinden gördükleri yoğun ilgiden oldukça memnun kaldı. Eskişehirsporlu yöneticilerin ve futbolcuların şahsi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ve kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar Eskişehirspor ile öğrencilerin tamamen kucaklaştığını ve ortaya muazzam manzaraların ortaya çıktığını bizlere gösterdi.

Eskişehirspor Kulübü resmi Twitter hesabından bu etkinlik ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

"Bugün, kulüp başkanımız, yöneticilerimiz, futbolcularımız, teknik heyetimiz ve Eskişehirspor taraftarlar Birliği başkanımız ile Yeni Yol Okulları’nı ziyaret ettik. Yüzlerce öğrenci bizi adeta sevgi seline boğdu. Bu koca camianın asla yıkılmayacağını bugün tekrar anladık. Çocukların coşkusu, sevgisi karşısında gözyaşlarımızı tutamadık. Takımdaki oyuncularımız tekrar gördüler ki; bulunduğumuz yer, sıra, lig bu şehrin çocukları için hiç önemli değil. Bizler bir kez daha anladık ki o çocukların yüreklerinde yer edinebilmek tüm şampiyonluklara bedel. Okuldaki ilk oturuma takımın bir bölümünü getirmiştik ancak karşılaştığımız coşkuyu tüm takımımızın görmesini isteyen hocamız tesiste kalan oyuncularımızı da okula getirtti. Duygu dolu anlardan bize kalan, o çocuklara verdiğimiz şampiyonluk sözüydü. Çocuklar size bir söz daha veriyoruz, o kupayı aldığımızda ilk size getireceğiz. Bu muhteşem gün için Yeni Yol Okulları idarecilerine, öğretmenlerine ve en çok da öğrencilerine teşekkür ederiz. Şampiyonluk meşalesi artık yakılmıştır."