Spor

Eskişehirspor sahaya TFF 2. Lig aşkına çıkıyor!

Abone Ol

Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı, TFF Kadınlar 3. Ligi’nden TFF Kadınlar 2. Lig’e yükselme yolunda önemli adımlara imza attı. Es Es; 1. Tur Play-in maçında Cudi Spor Kulübü’nün sahaya çıkmamasından dolayı direkt olarak 2. Tura geçti. Play-in 2. Turunu ise maç oynamadan geçerek 3. Tura yükselen siyah-kırmızılı temsilcimiz  bu turda Osmaniye temsilcisi Kadirli Savrunspor’u 7-0 ile geçerek 4. Tura kalma başarısı gösterdi. Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı, TFF Kadınlar 3. Lig Play-in 4. Turunda Konya temsilcisi Konya Ülküm Spor ile TFF Kadınlar 2. Ligi'ne yükselmek için mücadele verecek. Es Es zorlu maçta Ülküm Spor engelini aşarsa direkt olarak üst lige çıkacak.

Teknik direktör Pınar Konca’nın çalıştırdığı Eskişehirspor, Ankara Altındağ Örnek Stadı’nda 18 Ekim Çarşamba günü (yarın) saat 14.00’te başlayacak maçta TFF Kadınlar 2. Lig'e yükselmek için Konya Ülküm Spor ile karşı karşıya gelecek. Tek maç usulü oynanacak karşılaşmanın 90 dakikalık normal süresi eşitlikle bitmesi halinde uzatma sürelerine geçilecek. Uzatma süreleri sonunda da eşitlik durumu bozulmaz ise kazanan takımı penaltı vuruşları belirleyecek.

Eskişehirspor, bu maçtan galip geldiği takdirde adını TFF 2. Lig'e yazdıracak. Maçı kaybetme durumunda ise Es Es Play-in 5. Tur maçına çıkacak.