Spor

Eskişehirspor'da bir ayrılık daha yaşandı

Abone Ol

Eskişehirspor'da 2022-2023 sezonu devre arasında takıma katılan ve birçok maçta ilk 11 oynayan stoper oyuncusu Mustafa Çağlayan ile yollar ayrılıyor. Mustafa Çağlayan, Eskişehirspor TFF 3. Lig'den BAL'a düştükten sonra sürpriz bir şekilde Es Es ile yola devam kararı almıştı.

Eskişehirspor'un 11 Ağustos'ta başlayan birinci etap kamp çalışmalarında takımla birlikte yer alan Mustafa Çağlayan bu süreçte yeni teknik direktör İbrahim Baş'ın gözüne girmeyi başaramadı. Mustafa Çağlayan'ı tüm diğer futbolcular gibi yakından izleyen teknik ekip 2000 doğumlu futbolcu için kamp sonunda olumsuz rapor verdi. Mustafa'nın performansı beğenilmedi ve takımdan gönderilecek isimler kervanına o da katıldı.

Eskişehirspor yönetimi İbrahim Baş'ın raporları doğrultusunda Mustafa ile yolları ayırma yoluna giderken taraftarın en merak ettiği konulardan biri de Mustafa Çağlayan yerine yeni bir stoper takviyesi yapılıp yapılmayacağı oldu. Eskişehirspor'da Mustafa'nın boşluğunu doldurmak adına bir stoper transferi yapılması bekleniyor.

Ayrıca ikinci 23 Ağustos (yarın) başlayacak ikinci etap kamp çalışmaları sürecinde takımdan başka futbolcuların da ayrılma ihtimalleri var.