Spor

Eskişehirspor'da Kayacan rüzgarı tersine döndü

Abone Ol

Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor yönetiminden geçtiğimiz haftalarda Kayacan Erdoğan'ın takımda kalacağı açıklaması gelmişti. Kayacan'ı BAL'da kalmaya ve forma giyemeye ikna eden Eskişehirspor yönetimi tecrübeli file bekçisi ile 2023-2024 sezonunda da devam etme konusunda anlaşöaya varmıştı. Zaten 1 Haziran 2024'e kadar Eskişehirspor'un sözleşmeli futbolcusu olan Kayacan Erdoğan 11 Ağustos'ta başlayan birinci etap kamp çalışmalarında takım ile birlikte yer almıştı.

Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Özgür Gedik'ten edinilen bilgilere göre Kayacan Erdoğan ile yollar ayrılıyor. Eskişehirspor teknik direktörü İbrahim Baş birinci etap kamp çalışmaları sonrasında Kayacan Erdoğan'ı kadroda düşünmediğini yönetime iletti. İbrahim hocanın raporu doğrultusunda Kayacan ile Eskişehirspor'un yolları ayrılıyor. Kayacan konusunda yaşanan bu son gelişme ile birlikte tecrübeli eldivenin kulüpten ayrılması netleşti gibi.

Özgür Gedik, Kayacan'a İbrahim Baş'ın isteği doğrultusunda Kayacan'a ikinci etap kamp çalışmalarından geçerli olmak üzere transfer dönemi kapanana kadar izin yazacaklarını söyledi. Böylece Kayacan çalışmalara dahil olmayıp kendisine transfer kapanmadan kulüp bulmaya çalışacak. 

Kayacan'ın ayrılığı sonrası kadroya bir kaleci takviyesi yapılması kesin görülüyor.