Spor

Eskişehirspor'da loca satışları tüm hızıyla devam ediyor

Abone Ol

2023-2024 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Eskişehirspor'da stat loca satışları tüm hızıyla devam ediyor. Maçlarını gelecek sezonda da Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynayacak olan Eskişehirspor'un sezonluk loca satışlarına firmalardan ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarından yoğun ilgi mevcut.

Askon Eskişehir Şubesi'nden Eskişehirspor'a loca desteği

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Eskişehir Şubesi Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'ndan bir adet batı loca satın alarak Eskişehirspor'a olan desteğini gösterdi. ASKON Eskişehir Şubesi Başkanı Ali Semih Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Eskişehirspor'a ziyarette bulununarak başarı dileklerini ilettiler ve yeni sezonda şampiyonluk için oynayacak olan Eskişehirspor'un yanında yer aldılar.

AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı loca aldı

Odunpazarı AK Parti İlçe Başkanı Ümit Sezer öncülüğündeki Odunpazarı AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri, Eskişehirspor'un maçlarını oynyacağı Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'ndan bir adet doğu loca alarak destekte bulundular.

2

Gönül Yapı İnşaat Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'ndan loca aldı

Eskişehir'de faaliyet gösteren Gönül Yapı İnşaat Şirketi sahibi Sait Yalçın Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'ndan gelecek sezon için bir adet doğu loca alarak Eskişehirspor'a destekte bulundu.

Artı Platform Vinç'ten Eskişehirspor'a önemli destek

Eskişehir'in önemli firmalarından Artı Platform Vinç İşletmeciliği sahibi Eray Saygı hem Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'ndan gelecek sezon için bir adet doğu loca alarak hem de altyapıdaki bütün yaş kategorlierine malzeme tedariki sağlayarak Eskişehirspor'a önemli bir destekte bulundu.

Eskişehirspor taraftarından kulübe loca desteği

DeplaseTayfa ve Ankara Eses bir adet, Mehmet Ali Akçoray ve Nil Akçoray bir adet doğu loca alarak Eskişehirspor'a destekte bulundular.