Spor

Eskişehirspor'da mesai devam ediyor

Abone Ol

Haber: Buğrahan Doğangil

Bölgesel Amatör Lig'e Eskişehir Demirspor galbiyeti ile başlayan Eskişehirspor 3 puanı cebine koymuştu. Eskişehirspor bu hafta sonunda ise evinde Kozlu Belediyespor'u ağırlamaya hazırlanıyordu. BAL'a katılım sağlayan fakat bir türlü maddi problemleri aşamayan Kozlu Belediyespor'un maçlara çıkmama kararı sonrasında Es Es bu haftayı bay geçecek.

Kozlu Belediyespor sezon öncesinde ilk olarak lige katılmayacağını açıklamış daha sonra ise katılım şartlarını sağlayarak lige girmişti. Ancak BAL'da sezonun başlamasına 15 günlük bir süre kala halen idmanlara başlamayan ve maddi sorunları olan Kozlu ilk hafta ile birlikte ligden çekilme kararı aldı. Böylece Eskişehirspor 2. haftada 3-0 hükmen galip sayılacak ve 3 puanı daha hanesine ekleyecek.

Kozlu Belediyespor maçına çıkmadan 3 puan almak Eskişehirspor'a puantaj konusunda avantaj sağlasa da sezona tempolu girmek isteyen Es Es bu haftayı boş geçirmek istemiyor. Eskişehirspor antrenmanlarına ara vermeden devam ediyor. Bugünü çift antrenman ile geçirecek Eskişehirspor yarın ise tek idman ile günü tamamlayacak.

Eskişehirspor'da hazırlık maçı planı var

Eskişehirspor teknik ekibi bay geçilecek haftada bir hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Fakat bu konunun detayları henüz netlik kazanmış değil. Eskişehirspor'dan konu ile ilgili bir açıklama geldiği takdirde hazırlık maçının detayları netlik kazanacak.