Spor

Eskişehirspor'da transfer çalışmaları neredeyse tamamlandı

Abone Ol

Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor bugün sabah 9.30 sularında gerçekleştirdiği ilk antrenman ile yeni sezon açılışını yaptı. Teknik heyet ve futbolcular 2023-2024 sezonu öncesi ilk kez antrenmana çıktı ve yeşil sahada bir araya geldi. Antrenmanı takip etmeye gelen isimler arasında Eskişehirspor asbaşkanlarından Anıl Koçhan da vardı. Teknik Asbaşkan Anıl Koçhan Eskişehirspor yönetiminin transfer çalışmalarını %95 oranında tamamladığını basına açıkladı.

Anıl Koçhan Basına verdiği demeçte yapılan transferler sonrasında kadroda şu an için çok önemli bir eksik kalmadığını dile getirdi. Transfer gereken bölgelere elbette birkaç transfer daha yapılabileceğini ifade eden Koçhan bu durum dışında transferin neredeyse tamamlanma aşamasına geldiğini sözlerine ekledi. Anıl Koçhan BAL'da değişen statü nedeniyle yeni transfer edilme ihtimali olan futbolcularda ise yönetimin genç isimlere yöneleceğini açıkladı.

Anıl Koçhan: "Kayacan konusunda önemli bir gelişme olabilir."

Eskişehirspor taraftarının en çok merak ettiği konulardan biri olan "durumu belirsiz futbolcular" konusuna da değinen Anıl Koçhan Yunus Emre ve Efehan'ın takımdan ayrıldığını açıkladı. Efehan takıma kesin olarak veda ederken, Yunus Emre'de kesinlikle klüpten ayrılmak istiyor. Koçhan bu sebeple Yunus Emre'nin de gelecek sezon kadrosunda olmayacağını söyledi.

Anıl Koçhan Kayacan ile ise görüşmelerin sürdüğünü dile getirdi. Yönetim ile uzun süredir görüşme halinde olan  Kayacan'ın takımda kalma yönünde fikrinin değişmeye başladığı da Koçhan'ın açıklamalarında dikkat çeken bir nokta oldu. Henüz Kayacan, kalma konusunda net bir tavır ortaya koymasa da Eskişehirspor'un sözleşmeli futbolcusu olan Kayacan ile yapılan görüşmelerde önemli bir ilerleme kaydedildiği Anıl Koçhan tarafından basına iletildi.