Spor

Eskişehirspor'un BAL'daki rakipleri belli oldu

Abone Ol

2023-2024 futbol sezonunda BAL'da mücadele edecek temsilcimiz Eskişehirspor uzun süredir Bölgesel Amatör Lig rakiplerini bekliyordu. Geçtiğimiz sezonda TFF 3. Lig'dentalihsiz bir şekilde düşen ve maalesef amatör liglerde yer alan Eskişehirspor'un Bölgesel Amatör Lig rakipleri yaz döneminden beri merak konusuydu. Çünkü Eskişehirspor'un bu sezon şampiyonluktan başka hedefi yok ve kamuyou Es Es'in grubunu, fikstürünü ve rakiplerini yaz başından beri merakla bekliyor.

Kulüp transfer çalışmalarını Eylül ortasında %90 oranında tamamlamış ve artık geriye yalnızca 2023-2024 BAL grubu ve rakipleri ile fikstür kalmıştı. Dedikodular, söylentiler ve kulis bilgileri BAL gruplarının sürekli "bugün yarın" açıklanacağını söylese de Eskişehirspor taraftarı takımın bu sezonki rakiplerini öğrenmek için bugüne kadar beklemek zorunda kaldı. Nihayet TFF Amatör Ligler Şubesi Bölgesel Amatör Lig gruplarını ve gruplardaki takımları bugün itibariyle açıkladı.

Eskişehirspor, BAL 6. Grup'ta Eskişehir, Ankara, Zonguldak, Düzce, Bolu ve Kırşehir ekipleriyle oynayacak. Eskişehirspor'un gruubunda diğer Eskişehir temsilcileri Eskişehir Demirspor ve Yunusemrespor da yer alıyor. BAL 6. Grup'ta yer alan tüm takımlar ise şu şekilde sıralanıyor;