Spor

Eskişehirspor'un genç yıldızı C. Alanyaspor'a imza attı

Abone Ol

Eskişehirspor'un evladı Eren Altıntaş Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'a transfer oldu. Birkaç haftadır Alanyaspor'a transfer olacağı gündemde olan genç yetenek Eren Altıntaş resmi olarak Corendon Alanyaspor'a imzayı dün itibari ile attı. Eskişehirspor'un genç orta saha futbolcusu gelecek sezon Süper Lig'de Alanyaspor formasını terletecek.

Eskişehirspor kadrosunda son dönemde dikkat çeken bir futbolcu olan Eren Altıntaş son olarak Corendon Alanyaspor'un radarına girmişti. Eskişehirspor'dan ayrılacağı bir süredir konuşulan Eren Altıntaş kendisine en ciddi teklifi yapan Corendon Alanyaspor'a transfer oldu. Gernç yıldız gelecek sezonda Süper Lig'de Corendon Alanyaspor formasını terletecek.

2004 Eskişehir doğumlu Eren Altıntaş futbola doğduğu şehrin takımı Eskişehirspor'da başlayan fgenç yetenek kariyerinin şu ana kadar olan kısmında hep Es Es forması giydi. 2021-2022 sezonu başında Eskişehirspor ile profesyonel de olan Eren Altıntaş takımın kötü gittiği dönemlerde de Eskişehirspor'u asla yalnız bırakmadı. Eren Altıntaş önümüzdeki sezon  Süper Lig'de Alanyaspor forması ile kendisine yepyeni bir kariyer yaratmayı hedefliyor. Eren'in Alanyaspor performansı kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.