Spor

Eskişehirspor'un ilk maçında tribünlerde tanıdık simalar

Abone Ol

Haber: Buğrahan Doğangil

Protokol Locaları ve Protokol Tribünü doldu taştı

Konuk Eskişehirspor'da Başkan Erkan Koca ve yönetim kurulu maçı Protokol Loca'lardan takip etti. Bu kısımda Eskişehirspor yönetimine; Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, AKP Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, 27. dönem MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, AKP Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Tayyib Altınkaynak eşlik etti. MHP İl Başkanı İsmail Candemir maçın bir kısımını da Eskişehir Demirspor Başkanı Mehmet Ali Hünerlier ile birlikte protokol tribününden takip etti.

Ayrıca maç sonunda İYİ Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Melih Aydın'ında protokol tiribününden çıkış yaptığı görüldü. Melih Aydın da Eskişehir Demirspor - Eskişehirspor maçını takip edenler arasında yer alıyor.

Ev sahibi Eskişehir Demirspor yönetimiyle birlikte Eskişehir Demirspor Başkanı Mehmet Ali Hünerlier, Eskişehir Demirspor - Eskişeghirspor maçını protokol tribününden takip etti. Protokol tirübününde aynı zamanda Eskişehir'i TFF 3. Lig'de temsil eden Anadolu Üniversitesi futbolcuları, yönetimi ve teknik heyeti de yer aldı. Yine, Demirspor ve Eskişehirspor ile aynı grupta olan Eskişehir Yunusemrespor yönetimi, teknik kadro ve takımdaki bazı futbolcular da maçı protokolden takip etti. Ayrıca Eskişehirli birçok eski futbolcu, antrenör, amatör futbolcu ve spor insanı da maçı protokol tirübününden takip etti.

Eskişehirspor taraftarı her zamanki yerinde!

Protokolde çok tanıdık simalar ve önemli isimler olmasının yanında Eskişehirspor'un en önemli itici gücü ve sadık destekçisi Eskişehirspor taraftarı da her zamanki yerini aldı. Büyük çoğunluğu maraton tribününde olmak üzere iki kale arkasındaki taraftarlar da dahil yaklaşık 7-8 bin kişilik bir kitle Eskişehirspor'un ilk maçını takip etti. Nefer ve Altes grupları da tiribünde yerlerini alıp takıma destek verirken Nefer'de ETB Başkanı Murat Diri sete çıktı. Renkli bir tribüne imza atan Eskişehirspor taraftarı BAL'da dahi olsa kulübe sahip çıktığını bir kez daha gösterdi.

Eskişehir Demirspor'da ise kendilerine ayrılan tribünde, az sayıda Demirspor taraftarı maçı takip etti. Demirsporlu futbolseverlerin yanında aynı tiribünde Eskişehirsporlu taraftarların olması da güzle görüntüler ortaya çıkardı. Sahada Eskişehirspor maç dışında dostluk ve Eskişehir futbolu kazandı.