Spor

Fenerbahçe Galatasaray Canlı İzle Şifresiz İzle (Muhtemel İlk 11’ler)

Dev derbi Fenerbahçe Galatasaray maçı için sayılı saatler kaldı. Maçı izlemek isteyenler Fenerbahçe Galatasaray canlı izle şifresiz izle seçeneğini araştırıyor.

Abone Ol

Fenerbahçe Galatasaray maçı Trendyol Süper Lig 6.haftasında gerçekleşiyor. Maç 21 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de başlıyor.

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanan maçı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Yardımcıları ise Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay olarak belirlendi.

Peki maçı Fenerbahçe Galatasaray canlı izle seçeneği mümkün mü, maç nerede yayınlanıyor? İşte, detaylar…

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Canlı İzle

Süper Lig’in ilk haftalarında gerçekleşecek olan İstanbul derbisi BeinSports 1 kanalından naklen yayınlanıyor. Maçı izlemek isteyenlerin kanaldan takip etmesi mümkün.

Twitter, Instagram gibi farklı kanallar aracılığıyla maç veriliyor. Ancak yayın kuralları gereğince bu linkleri paylaşmamız mümkün değil.

Ayrıca gerekli izin belgesi olan kapalı alanlarda da maçlar naklen yayınlanıyor. Bu şekilde maçı bizzat takip edebilirsiniz.

İstanbul Derbisi Muhtemel İlk 11’ler

Fenerbahçe’de sakatlığı süren El-Neysri’nin ilk 11’de olması beklenmiyor. Yerine Dzeko maça çıkabilir. Galatasaray’da İcardi’nin sakatlık durumu net değilken son kararı Okan Buruk’un vermesi bekleniyor.

Ayrıca Ziyech de milli takımında oynadığı maçta yaşadığı sakatlıktan ötürü ilk 11’de bulunmayacak isimler arasındadır.

Fenerbahçe XI: Livakovic, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, Fred, İsmail, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko.

Galatasaray XI: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Sallai, Mertens, Barış Alper, Osimhen.