Fenerbahçe Galatasaray derbisi ligin altıncı haftasında gerçekleşiyor. Trendyol Süper Lig’in belki de kırılma karşılaşması olacak olan bu maç için milyonlar bekliyor.

Jose Mourinholu Fenerbahçe mi yoksa son iki sezonun şampiyonu Galatasaray mı? Nefes kesen mücadele için artık çok az bir vakit kaldı.

Taraftar şimdiden Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta merak ediyor. İşte İstanbul derbisi için detaylar…

Fenerbahçe Galatasaray Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Saat Kaçta?

Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe Galatasaray maçı 21 Eylül Cumartesi tarihinde oynanıyor. Dev derbi akşam saat 20.00 itibarıyla başlıyor.

FB GS derbisi BeinSports 1 kanalından naklen yayınlanıyor. Üyeliğiniz varsa siz de yakından takip edebilir ya da canlı anlatım yapan sitelere göz atabilirsiniz.

Ayrıca maç Amerika, Fransa, Portekiz, İspanya, Sırbistan, Arnavutluk gibi farklı ülkelerden de naklen yayınlanıyor.

Maç Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde Kadıköy’de oynanıyor. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu’na gerçekleşen maçın biletleri sadece 4.1 saniyede tükendi!

Milyonların yakından takip ettiği derbide Galatasaray sahaya lider olarak çıkıyor. 5'te 5 yapan Galatasaray yenilmezlik serisini devam ettirmek istersen Fenerbahçe rakibiyle olan puan farkını azaltmak için sahaya çıkacak.

Fenerbahce Galatasaray Maci Ne Zaman Hangi Kanalda (2)

Jose Mourinho İlk Derbisine Çıkıyor!

Fenerbahçe efsane teknik direktörü Jose Mourinho ile ilk Galatasaray derbisine çıkıyor. Ünlü teknik direktörün önceki takımlarında derbilere karşı gösterdiği tavırdan dolayı bu maç taktikleri merak ediliyor.

Göztepe ile berabere kaldıktan sonra 2 puan geriye düşen Fenerbahçe’nin kazanmaktan başka çaresi yok. Eğer kaybederse lider ile aradaki puan farkı 5’e çıkacak. Yenerse 1 puan ile liderliğin yeni sahibi olabilir.

Fenerbahçe Galatasaray Muhtemel İlk 11’ler

Muhtemel ilk 11’ler hakkında tahminler gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe’nin bu maç El-Neysri yerine Dzeko ile maça çıkacağı konuşuluyor. Galatasaray’da ise İcardi’nin sakatlık durumu henüz netleşmedi.

Fenerbahçe: Livakovic, Djiku, Çağlar, Oosterwolde, Fred, İsmail, Tadic (Amrabat), Szymanski, Maximin, Dzeko.

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Yunus (Sallai), Mertens, Barış, Osimhen.