Siyaset

Hasan Hüseyin Köksal'dan Kuaförler Odasına ziyaret

Abone Ol

Eskişehir'de bilindiği üzere Odunpazarı, yerel seçim heyecanının yoğun olduğu ilçelerin başında geliyor. AK Parti aday adayı listesine ismini yazdıran Sağlık Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, enerjik ve güçlü seçim kampanyası ile göz doldurmayı başarıyor.

Başarılı saha performansı ile dikkatleri üzerine çeken Hasan Hüseyin Köksal, sahadaki çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Köksal'ın son durağı ise bugün Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası oldu.

Köksal'ın ziyaretinde Oda Başkanı Gürdal Sarıkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile samimi bir sohbet ortamı oluştu. Köksal, Berberler ve Kuaförler Odası'nın faaliyetleri hakkında yönetimden bilgi aldı.

Ziyaret, aktüel konular üzerine yapılan görüş alışverişleri ile tamamlanırken, Gürdal Sarıkaya, Hasan Hüseyin Köksal'a çıkmış olduğu yolda başarı dileklerini iletti. 

Sohbetin sonunda Odunpazarı Belediyesi Başkanı olması halinde sivil toplum kuruluşları ve dernekler ile güzel projelere imza atacaklarının altını çizen Köksal, Oda Başkanı Gürdal Sarıkaya'ya ve yönetimine misafirperverlikleri ve nezaketleri için teşekkür etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.