Bölge

Hasret Bitti! Balık Sezonu Açıldı! İşte, Ordu Balık Fiyatları

Karadeniz’in incisi Ordu’da balık tezgahları doldu taştı. Vatandaşın hem gözü hem karnı doydu. İşte, 2024 Ordu balık fiyatları.

Abone Ol

Balık üretiminde Türkiye’nin en üretken şehirlerinden biri olan Ordu’da balık ne kadar? 2024 balık avı sezonu açılır açılmaz tezgâhların dolduğu Altınordu Belediyesi’nde fiyatlar vatandaşın yüzünü güldürdü. İşte, detaylar.

Deniz Avcılığı Sezonu Açıldı! Hasret Bitti!

Aylardır deniz balıklarının tezgâhlara gelmesini bekleyen Türkiye’de balık avı sezonu resmi olarak açıldı. Balıkçı halleri ve çarşılar deniz balıkları ile buluştu. Vatandaş ise balık fiyatları karşısında memnun kaldı.

Ordu’da Kefal Ne Kadar?

2024 balık sezonunun en sevilen ürünlerinden biri kefal olacak gibi görünüyor. Kilosu 120 TL olan kefal, tezgahta alıcısını bekliyor.

2024 Ordu Balık Fiyatları

Her yıl olduğu gibi bu yıl da en uygun fiyatlı deniz balığı türü kilogramı 75 TL ile palamut. Kilosu 100 TL olan istavriti, 120 TL ile kefal ve 170 TL ile mezgit takip ediyor. İşte, Ordu’da 2024 balık fiyatları:

Levrek: 300 TL

Çupra: 300 TL

Çinekop: 250 TL

Karadeniz Somon: 200 TL

Mezgit: 170 TL

Kefal: 120 TL

İstavrit: 100 TL

Palamut: 75 TL

Ordu’da Hamsi Ne Kadar?

Karadeniz’in neredeyse milli balığı sayılan hamsi henüz tezgâhta yerini almadı. Bu yüzden hamsi kilosu ne kadar olacak, hamsi ne zaman çıkacak gibi soruların cevabı henüz bilinmiyor.