İzmir’in Bergama, Aliağa, Menemen, Beydağ ve Konak ilçeleri, yarın elektrik kesintisi ile karşı karşıya kalacak. Kesintinin hafta sonu yaşanacak olması evde durmayanlar için çok bir etki etmese de haftalık işlerini Pazar günü yapan aileler için sıkıntılara sebep olacak gibi görünüyor. İşte, 15 Eylül 2024 tarihinde İzmir’de elektrik kesintisi yaşanacak mahalleler.

İzmir Aliağa’da Hangi Bölgelerde Kesinti Yaşanacak?

İzmir’in en kalabalık ilçelerinden biri olan Aliağa’nın Hacıömerli, Yenişakran, Aşağışakran ve Kalabak mahalleleri 15 Eylül Pazar günü 6 saat elektrik kesintisi ile karşı karşıya olacak. Saat 10:00’da başlayacak olan kesintinin 16:00 da sonlanması bekleniyor.

Yenişakran Mahallesinde Birçok Sokak Kesintiden Etkilenecek

İzmir’in en köklü mahallelerinden biri olan Yenişakran’daBarbaros sokak, 398. Sokak ve 3376. Sokak gibi kalabalık alanlar kesintiden etkileniyor olacak.

İzmir Elektrik Kesintisi Detay

Bergama da 15 Eylül İzmir Elektrik Kesintisinden Etkilenecek

Bergama’da sabah saat 9:00’da başlaması planlanan elektrik kesintisi 16:00’da sona erecek. Örlemiş, Zeytindağ ve Kızıltepe mahalleri ise İzmir’in gözde ilçesi Bergama’da elektrik kesintisinden etkilenecek olan bölgeler arasında yerini alıyor.

Gediz Elektrik Örlemiş Mahallesi Sakinlerini Uyardı

İzmir’in elektrik dağıtım şirketi Gediz Elektrik, kesinti haberini paylaşırken; özellikle Örlemiş mahallesinin alternatif enerji kaynaklarına yönelmesi çağrısını yaptı. Köy yollarının da oldukça fazla etkileneceği kesinti tam 7 saat sürecek.

15 Eylül İzmir Elektrik Kesintisi Haritasında Beydağ da Var!

Çamlık ve Yonca mahallelerinde sınırlarında bulunduğu İzmir’in Beydağ ilçesinde yarın sabah 9:00 ile 16:00 arası elektrik kesintisi yaşanacak. Tarihin hem Pazar gününe denk gelmesi hem de kesinti yaşanan bölgelerin kalabalık alanlar olması, vatandaşın alternatif enerji kaynaklarına yönelmesini zorunlu kılıyor. Köy içi bölgelerde ise güneş enerjisi kullanımına dikkat çekiliyor.

İzmir Menemen’de Elektrik Kesintisi Yaşanacak Mahalleler Açıklandı

Gediz Elektrik, İzmir’in Menemen ilçesindeki birçok mahallede şebeke yenileme ve bakım çalışmaları yapılması amacı ile elektrik kesintisi yaşanacağını açıkladı. Bağcılar, Zeytinlik, Kazımpaşa ve İncirli Pınar Mahalleleri, Menemen’in elektriksiz kalacak bölgeleri arasında yer alıyor. Saat 9:00’da başlaması planlanan elektrik kesintisi, öğlen 14:00 sularında tamamlanacak.