Son dönemlerde artış gösteren kamuya açık alanlarda cinsel ilişki görüntülerine bir yenisi daha eklendi! Konya Antalya otobüsünde cinsel ilişki skandalı ortaya çıktı.

Yolculuk ettiği görülen iki kişinin bir başka yolcu tarafından kayıt altına alınmasıyla olay ortaya çıktı. Cam kenarında oturan bir kadının hareketleri karşısında şaşkınlığa uğrayan diğer yolcular durumu fark etti.

Kimse Tepki Vermedi Şoför Yoluna Devam Etti!

Konya Antalya Otobusunde Cinsel Iliski Skandali (1)

Otobüste yer alan diğer yolcular durumu fark ederek hemen olay anını kamera kaydına aldı. Çift olduğu düşünülen iki kişinin bu davranışları sosyal medyada ciddi gündem oldu!

Konya Antalya otobüsünde cinsel ilişki yaşadığı görülen çifte video esnasında herhangi bir tepki verilmemesi de tartışmaya yol açtı. Tepki vermek yerine olayın sadece kayıt altına alınması dikkat çekti.

Diğer taraftan otobüste cinsel ilişki yaşandığı sırada şoförün yola devam etmesi de ayrı bir konu oldu. Bilgisi olup olmadığı bilinmeyen şoför için de herhangi bir açıklama gelmedi.

Konya Antalya Otobüsünde Cinsel İlişki için Resmi Açıklama Yok

Haberin detaylarında herhangi bir otobüs firmasına ait görüntü ve amblem bulunmuyor. Bu yüzden hangi otobüs seferinde olayın yaşandığı henüz netlik kazanmış değil.

Üzerine alınan ya da konuyla alakalı resmi bir açıklama yapmayan otobüs firmalarının çoğu şu an için ‘şüpheli’ durumda bulunuyor. Son yaşanan Konya Antalya otobüsünde cinsel ilişki skandalı sonrası kişilerin tespit edilip edilmeyeceği de merak ediliyor.