Haber: Buğrahan Doğangil

Yarın saat 15.00'te oynanacak, Eskişehir SAL B Grubu 2. hafta mücadelesi olan Alpagut Sümerspor - 2 Eylül SK maçı öncesinde iki kulüp yöneticileri bir araya geldi. İki ezeli rakip aynı zamanda iki kardeş kulüp olan Alpagut Sümerspor ve 2 Eylül SK yarın grupta oldukça kritik bir maça çıkacak.

İlk haftada Şekerspor engelini 2-0 ile aşan ve 3 puan ile başlayan 2 Eylül SK, ilk haftada sürpriz bir şekilde Kırka Boraks'a 1-0 boyun eğen Alpagut Sümerspor'a konuk olacak. 2 şampiyonluk iddiası taşıyan takımın kritik maçı öncesinde 2 Eylül ve Sümersporlu yöneticiler bu akşam bir araya geldi ve dostluk mesajı verdi.

2 Eylül SK Başkanı Safa Üstünbaş ve Alpagut Sümerspor Başkanı Anıl Koçhan aynı zamanda Eskişehirspor yönetim kurulunda da yer alıyorlar ve ikilinin sıkı bir dostluğu var. Ayrıca iki kulüp yönetiminde de birbiri ile dost olan birçok isim var.

Eskişehir Amatör futbolu ve sporuna "dostluk" mesajı verme ve yarınki mücadele için birbirine başarı dilemek için bir araya gelen yönetimler keyifli bir sohbete imza attı. İki takımın dostane tavırları güzel görüntüler ortaya çıkardı.