Spor

Murat Diri'den kutlamalar ile ilgili açıklama geldi

Abone Ol

Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, Eskişenhirspor'un 2023-2024 sezonuna merhaba dediği ilk antrenmanı ziyaret etti. Murat Diri antrenman ziyareti esnasında Eskişehirspor'un çok merak ettiği konulardan biri olan "58. Yıl Kutlamaları"na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Murat Diri ; "Herkesin bildiği üzere geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'umuz talihsiz bir şekilde küme düştü. Bu elim hadise sonrasında her yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz kutlama törenini yapmama kararı aldık. Daha doğrusu erteledik. Eskişehirspor'un 58. Yıl Kutlaması'nı Eskişehirspor'un tarihine ve camiamıza yakışır şekilde yapacağız. Ama taraftarımızı bir süre daha bekleteceğiz." dedi.

Sözlerine devam eden ETB Başkanı Diri; "Eskişehirspor'un 58. yılını her zaman yaptığımız gibi Adalar'da düzenlenen tören ile kutlayacağız. Bu kutlama eylül ayı sonunda ya da ekim ayının ilk günlerinde olacak. Geçmişte yaptığımız gibi coşku dolu bir kutlama töreni olacak. Törene futbolcular ve camiadan önemli isimler katılacak. Ayrıca birkaç sanatçı ile konser için görüşüyoruz. Umuyorum ki görüşmeler olumlu sonuçlanacak. Eskişehirspor'un ligi olmaz. Biz üzerimize düşen coşkulu ve güçlü kutlama törenini en iyi şekilde yapacağız ve bu tören inşallah Eskişehirspor yeni sezona başlarken hem takıma hem de taraftarımıza büyük moral katacak." dedi.

Murat Diri, kutlamaların 58. yıl kutlamaları şeklinde olacağını, taraftarın sezon açılışı şeklinde Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda bir tören istediğini bildiğini ancak; Eskişehirspor'un maalesef şu an için böyle bir organizasyona ayıracak bütçesi olmadığını da sözlerine ekledi.