Magazin

NOW TV’nin O Yeni Sezon Dizisi İçin Erken Final Kararı!

NOW TV'nin o yeni dizisi reytinglerde bekleneni veremediği için erken final yapıyor. Detaylar için haberimizi okumaya devam edin.

Abone Ol

NOW TV, bu sezon büyük umutlarla ekrana gelen bir dizisi için final kararı aldı. Başarılı oyuncu kadrosuna rağmen reytinglerde beklenen performansı sergileyemeyen "Kötü Kan" dizisi, yayın hayatına veda edecek.

Kötü Kan Neden Final Yapıyor?

Damla Sönmez, Ertan Saban, Levent Ülgen, Hüseyin Avni Danyal ve Zafer Algöz gibi usta oyuncuların başrolünde yer aldığı "Kötü Kan", iddialı başlangıcına rağmen reyting savaşında geri kaldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın bildirdiğine göre, şu ana kadar dört bölümü yayımlanan dizi, beklentilerin altında kalan izlenme oranlarıyla dikkat çekti. Reyting sonuçları tüm izleyicilerde 2.34, AB grubunda 1.63 ve ABC1’de 2.89 oldu. Bu düşük sonuçlar sonrasında NOW TV, diziyi bitirme kararı aldı.

Eğer 5. bölümde de reytinglerde iyileşme olmazsa, "Kötü Kan" 7. bölümü ile ekranlara veda edecek. Dizinin final yapması durumunda, Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in başrollerini paylaştığı yeni dizi "Gizli Bahçe", Cuma günleri yayımlanacak.