Siyaset

Oğuz Beki: “Eskişehir’in çocukları artık omuz omuza verip kendini Suriyelilerden, Afganlardan koruyorlar"

Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, Muttalip OSB'ye ziyarette bulundu ve esnaflar ile bir araya geldi.

Abone Ol

Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, seçim çalışmaları kapsamında Muttalip OSB'ye ziyarette bulundu ve esnaflar ile bir araya geldi.

Oğuz Beki ziyarette yaptığı konuşmada; "Biz benim çocukluğumda Uluönder mahallesi olarak toplanır Şirintepe mahallesindeki arkadaşlarımızla mahalle maçı yapardık. Hiç unutmuyorum bir golle falan yenildiğimiz zaman ya o golü atanı döverdik ya da o gölü yiyeni döverdik. Çünkü derdik ki maç dediğin şey bir golle bitmez. Bizim zamanımızda Uluönder, Şirintepe gençlerin birbiri arasında mücadele ettiği yerlerdi. O zaman Sütlüce henüz yoktu. Ama bugün ne yazık ki Şirintepeli çocuklar ile Uluönderli çocuklar omuz omuza verip Suriyelilerden, Afganlardan koruyorlar. Bu durum devam ederse 5 yıl sonra maalesef ağlayarak oy verirsiniz Zafer Partisi'ne, bizi bunlardan kurtarsınlar diye. Fakat o zaman iş işten geçmiş olur..." ifadelerini kullandı.