Sektör

Pro Plan Kedi Maması Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Abone Ol

Pro Plan, Purina tarafından üretilen bir kedi maması markasıdır. Pro Plan kedi mamasının çeşitleri, farklı yaş gruplarına ve özel ihtiyaçlara yönelik olarak üretilmiştir. Pro Plan kedi mamaları,onlara sağlıklı ve dengeli bir beslenme sağlamak amacıyla özenle formüle edilmiştir.

Pro Plan mama, birçok kedi sever tarafından tercih edilen bir markadır. Kaliteli içerik, özel ihtiyaçlara yönelik çeşitlilik, lezzeti kediler tarafından onaylanmış bir kedi maması markasıdır.

Özel formülasyonları sayesinde besin değeri yüksek bileşenlerle, kedilerin ihtiyacı olan vitamin ve mineral desteği sağlanmıştır.

Pro Plan, kedilerin yaşlarına göre ve özel ihtiyaçlar için çeşitli mamalar üretmiştir. Bilimsel araştırmalara dayalı, beslenme uzmanları ve veterinerler tarafından onaylanmış içeriğe sahiptir. Kedilerin mamasıyla ilgili seçici olmaları yaygın bir durumdur, Purina Proplan kedi maması, çeşitli lezzet seçenekleri, kedilerin mamalarını keyifle tüketmelerine yardımcı olmaktadır.

Pro Plan Kedi Maması Çeşitleri

Pro Plan Adult: Yetişkin kediler için özel olarak formüle edilen bir mamadır. Sağlıklı yaşam ve uygun beslenme ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler. Yüksek kaliteli proteinler, esansiyel amino asitler ve vitaminler içermektedir.

Pro Plan Kitten: Yavru kediler için özel olarak formüle edilen bir mamadır. Proplan yavru kedi maması, yavru kedilerin büyüme ve gelişim ihtiyaçlarını karşılamayı hedefler.

Pro Plan Sterilised: Kısırlaştırılmış kediler için tasarlanmış bir mamadır. Proplan somonlu kısır kedi maması metabolizma dengesini korumaya ve kilo kontrolüne yardımcı olur.

Pro Plan Delicate: Sindirim sorunlarına eğilimli veya hassas sindirim sistemine sahip kediler için özel olarak formüle edilmiştir. Sindirim sağlığını desteklemeye yardımcı olur. İçeriğinde sindirimi kolaylaştıran lifler, prebiyotikler ve yüksek kaliteli proteinler bulunur.

Pro Plan Indoor: Evde yaşayan kediler için özel olarak formüle edilmiş bir mamadır. İdeal kilo korumasına ve idrar yolunun sağlıklı olmasına yardımcı olur. İçeriğinde yüksek protein ve doğal lifler bulunur.

Pro Plan Kedi Maması Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Mama seçimi yaparken, kedinizin yaşına, cinsine, aktivite seviyesine ve kilosuna bağlı olarak alacağınız mama miktarı değişiklik gösterebilir. Pro Plan mamasının paketlerinde, kedinizin ihtiyaç duyduğu günlük miktarı belirten bir beslenme yönergeleri tablosu yer almaktadır.

Beslenme yönergeleri, genellikle kedinin kilosuna göre ağırlık aralıkları ve bunlara karşılık gelen günlük mama miktarlarını içerir. Ancak Veterineriniz, kedinizin doğru beslenme miktarını ve frekansını belirlemek için en iyi kaynaktır. Her kedinin beslenme ihtiyacı farklı olabilir.

Evde sürekli olarak mama tüketimi olan bir kediniz veya kedileriniz varsa, daha büyük proplan kedi maması 10 kg paketlerin veya kedi maması 15 kg ürünleri maliyet açısından daha iyi bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz. Ancak, mamayı taze tutma amacıyla paketin açıldığı tarihi de göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Mama satın alırken orijinal paket olmasına dikkat edilmelidir. Bu sebeple Markamama.com yetkili satıcı olarak sizlere orijinal ve taze içerikle Pro Plan mama sunmayı hedefler.

Markamama.com Pro Plan kedi mamalarında zaman zaman kampanyalar düzenleyebilir. Bu kampanyaların detayları dönemsel olarak değişebilir. Detaylı bilgiye web sitemizden ulaşabilir, Pro Plan mamalarını güvenerek online petshop mağazamızdan satın alabilirsiniz.