Spor

RFS Galatasaray Maçı Canlı İzle Şifresiz İzle (Canlı Yayın Linki) Muhtemel İlk 11’ler

Letonya ekibi Rigas FS ile Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geliyor. 19.45’te başlayan RFS Galatasaray maçı canlı yayın linki bu yazıda!

Abone Ol

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray ikinci maçına çıkıyor. PAOK’u ilk maç 3-1 yenen sarı kırmızılı takım, ikinci maçında da 3 puan almak istiyor.

RFS Galatasaray maçı 3 Ekim Perşembe akşamı 19.45 itibarıyla başlıyor. Maç, Letonya’nın Riga kentindeki Daugava Stadı’nda oynanacak. Milyonlarca taraftar şimdiden RFS Galatasaray maçı canlı izle şifresiz izle diyerek canlı yayın linki araştırıyor.

Galatasaray’ın RFS ile oynayacağı Avrupa Ligi maçı TRT 1 ekranlarında şifresiz olarak yayınlanıyor. Telefon ve tabletten izlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

RİGAS FS GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN. (TRT 1 CANLI İZLE)

Rigas FS Galatasaray Maçı Muhtemel İlk 11’ler: Muslera ve Osimhen Yok!

Maça saatler kala Galatasaray’ın UEFA Avrupa ligi ilk 11’i merak ediliyor. Kasımpaşa maçında sakatlanan Osimhen’in dinlendirilmesi bekleniyor. Young Boys maçındaki kırmızı kartı yüzünden Muslera da kalede olmayacak.

Galatasaray XI: Güven, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Sara, Torreira, Barış Alper, Mertens, Yunus Akgün, İcardi.

Rigas FS: Ondoa, Savalnieks, Prenga, Balodis, Odisharia, Lipuscek, Markhiyev, Panic, Zelenkovs, Ikanuieks, Kouadio.