Son Avrupa maçında PAOK’u 3-1 yenen Galatasaray, ikinci maçında Rigas FS ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Yeni UEFA Avrupa sisteminde sadece puan almak değil, atılan gol sayısı da önem arz ettiğinden bu maç Galatasaray için önem arz ediyor.

Trendyol Süper Lig’de son iki yılın şampiyonu olan Galatasaray, Letonya takımıyla karşı karşıya geliyor. Peki RFS Galatasaray maçı ne zaman hangi gün? Rigas FS Galatasaray maçı 3 Ekim Perşembe akşamı saat 19.45 itibarıyla başlıyor.

3 Ekim Perşembe akşamı Fenerbahçe ve Beşiktaş’ında Avrupa maçı olduğundan Galatasaray maçı hangi kanalda merak ediliyor. UEFA Avrupa Ligi Galatasaray maçı TRT 1 ’den naklen yayınlanıyor.

Rfs Galatasaray Maci Ne Zaman Hangi Gun Saat Kacta (1)

Maçı Slovakyalı hakem Filip Glova yönetiyor. İlk 11 tahminleri incelendiğinde Galatasaray’ın tek forvet İcardi ile çıkması bekleniyor. Çünkü Osimhen Kasımpaşa maçı sonrası sakatlanmıştı.

Diğer taraftan RFS Galatasaray maçında Muslera olacak mı merak ediliyor. Young Boys Şampiyonlar Ligi maçında kırmızı kart gören Muslera, 3 maç ceza almıştı. PAOK maçında sahada olmayan Muslera Rigas FS maçında da kalede olmayacak. Kale, Günay Güvenç’e emanet ediliyor.