Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde kaybolduktan sonra 5 gündür aranan 18 yaşındaki zihinsel engelli Elif Ünalan’dan beklenen müjdeli haber geldi. Genç kız, İstanbul’da sağlıklı bir şekilde bulundu.

Gece evden ayrıldı, günlerce haber alınamadı

Edinilen bilgilere göre Elif Ünalan, Sivrihisar’a bağlı Koçaş Mahallesi’ndeki evinden gece saat 01.50 sıralarında ayrıldıktan sonra ortadan kayboldu. Kısa süre önce annesini kaybettiği öğrenilen genç kızdan haber alamayan ailesi, durumu polise bildirerek yardım istedi.

İstanbul’da olduğu ortaya çıktı

Kayıp haberlerinin yayılmasının ardından, gündüz saatlerinde aileye ulaşan bir kişi Elif’in İstanbul’da olduğunu ve en kısa sürede teslim edileceğini bildirdi. Aile fertleri, kızlarının hayatta olduğunu öğrenince büyük sevinç yaşadı ve gözlerini onun Eskişehir’e dönmesine çevirdi.