Spor

Süper Amatör'de dev maç: A.Sümerspor 2 Eylül SK'yı ağırlıyor

Eskişehir Süper Amatör Lig'de bu hafta yine önemli mücadelelere sahne olacak. Bunların başında ise iki iddialı ekip A.Sümerspor - 2 Eylül SK maçı geliyor.

Abone Ol

Haber: Buğrahan Doğangil

Eskişehir'de amatör futbolun yerel olarak en üst ligi Süper Amatör Lig geçtiğimiz hafta oynanan müsabakalar ile başladı. 11-12 Kasım haftasında oynanan 7 mücadelde süprizler olduğu gibi, hafta sonu favori takımların kazandığı maçlara da sahne oldu.

Eskişehir SAL 18-19 Kasım'da oynanacak 2. hafta mücadeleleri ile devam edecek. A ve B olmak üzere 2 grupta yer alan takımlar sezonun ikinci haftasında 3 puan için mücadele edecek. 2. haftanın fikstürüne bakıldığında haftanın en çok öne çıkan mücadelesi B Grubu'nda oynanacak Alpagut Sümerspor - 2 Eylük SK maçı olacak gibi görünüyor.

Sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan ve iddialı kadrolar kuran iki ekibin mücadelesi merakla bekleniyor. 18 Kasım Cumartesi, saat 15.00'te Necdet Yıldırım Stadyumu'nda oynanacak Güma İnşaat Alpagut Sümerspor - 2 Eylül Spor Kulübü maçı için iki takım da hazırlıklarını sürdürüyor.

İlk haftada Şekerspor engelini pek de zorlanmadan 2-0 ile geçen 2 Eylül SK sezona istediği gibi bir başlangıç yaptı. Şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Alpagut Sümerspor ise ilk haftada beklemediği bir mağlubiyet aldı. Kırka Boraks'a 1-0 ile boyun eğen Güma İnşaat A.Sümerspor, 2 Eylül müsabakasında yaralarını sarmak ve 3 puan almak istiyor. 2 Eylül SK ise 3 puan ile başladığı sezonda ikinci 3 puanını alarak zirvedeki yerini korumayı hedefliyor.

İki güçlü ekibin mücadelesinin hafta sonunda, Eskişehir amatör futboluna renk katması bekleniyor.